Vaginalne kroglice krepijo mišice in stimulirajo za večji užitek pri spolnosti

vaginalne-kroglice-za-vecji-uzitek

Za krepitev vaginalnih mišic (oziroma mišic medeničnega dna) so ženske uporabljale vaginalne kroglice že pred letom 1800, prav tako za sprostitev pred spolnim odnosom. Za ženske so priporočljive po porodu, ker pomagajo, da se mišice povrnejo v prejšnje stanje.

Vaginalne kroglice priporočamo tudi v zrelih letih, ko mišice postanejo ohlapnejše. Zaradi tega lahko ženskam začenja uhajati urin ob napenjanju telesa, ob kihanju, ko tečejo ali tik preden gredo na stranišče. Zaradi ohlapnejših vaginalnih mišic tudi orgazmi niso več tako močni, manj zadovoljstva občuti tudi partner, ker ga vagina ne stisne več tako dobro. Krepitvene kroglice so nepovezane, so majhne in težke.

Vaginalne kroglice se uporabljajo tudi med spolnim odnosom. Kroglice, ki so namenjene stimulaciji in za draženje, so povezane. Med vaginalnim odnosom vstavite vaginalne kroglice v anus in jih izvlečete v trenutku vrhunca, s čimer vaš užitek postane še veličastnejši. Med spolnim odnosom povečajo užitek tudi vašemu partnerju, ki občuti vibracije. Ali pa obratno, med analnim odnosom se uporabljajo v vagini. Obstajajo pa tudi analne kroglice, ki so namenjene izključno za analno uporabo.

Predstavljamo vam nekaj modelov vaginalnih kroglic. Izdelane so iz koži prijaznih materialov – iz silikona, elastomera ali lateksa, lahko so posebej namenjene krepitvi mišic. Vaginalne kroglice lahko tudi vibrirajo. Obstajajo tudi takšne, ki so posebej namenjene analnemu odnosu. Nanizane so vsaj štiri kroglice, od manjše do večje velikosti. Vaginalne kroglice Smartballs original so novost v ponudbi na tržišču. Izdelane so iz elastomera, ki je koži prijazen material, poleg tega pa še enostaven za čiščenje.

Veginalne kroglice uporabljajte vsakodnevno za doseg večjega učinka

Vaginalne kroglice za krepitev mišic medeničnega dna so priporočljive po porodu, ker pomagajo, da se mišice povrnejo v prejšnje stanje. Priporočamo pa jih tudi tudi v zrelih letih, ko mišice sčasoma postanejo ohlapnejše, kar lahko rezultira v nekontrolirano uhajanje urina. Z vibrirajočimi kroglicami se lahko zabavate same in si zagotovite samostojni orgazem. Lahko pa jih uporabljate tudi med spolnim odnosom s partnerjem.

Sorodno